Service en uitvoering

 1. Je bent architect, winkeleigenaar, je runt een horecagelegenheid of je bent particulier en je wilt je gehele kleurstucproject uitbesteden.

  • Neem contact op via het contactformulier en vertel welke toepassing het betreft, op welke termijn je het project uitgevoerd wenst te hebben en om hoeveel m2 het gaat (bij benadering).
  • In het geval van een uitbestedingsproject nodig ik je uit voor een kijkbezoek bij mij thuis. Mijn huis -een historisch pand in het centrum van Weesp- doet dienst als showroom. Hier kun je zien hoe het stucwerk zich in de praktijk houdt bij dagelijks gebruik in de badkamer, keuken, als tafelblad en allerlei andere meubelen.
  • Je kunt een prijsindicatie opvragen om stucwerk te laten aanbrengen door mij of door één van de experts met wie ik samenwerk.
  • Bij de grotere projecten van enkele honderden m2 werk ik met een ingehuurd team, waarbij ik zelf meewerkend voorman ben.
  • Geregeld vragen opdrachtgevers mij voor advisering en/of begeleiding in de ontwerp-/voorbereidende fase van hun project. Vraag ernaar, ik doe het graag.
  • Mijn werk volgt doorgaans op dat van de aannemer. Ik hecht belang aan goed afstemmingsoverleg met jouw aannemer t.a.v de ondergrond en waterdichting in sanitaire ruimtes.
  • Ik werk samen met zzp timmermannen en installateurs die jouw cafébar, keukeneiland, badkamermeubel, wasbak en wc kunnen plaatsen. Het stucwerk, dat over het frame van de timmerman wordt aangebracht, wordt uitgevoerd op de bestemmingslocatie, zodat de aansluitingen met de wand of vloer naadloos met eigengemaakte minerale kit kunnen worden afgewerkt.
 2. Je bent particulier of vakman en je wilt zelf het kalkstuc aanbrengen.

  • Bij een materiaalbestelling krijg je een op maat gemaakt pakket met uitgebreide werkbeschrijving die eveneens op maat voor jou geschreven wordt.
  • Voor materiaalbestellingen gelden de vaste prijzen/m2 zoals genoemd bij de producten. Hiervoor maak ik dus geen offerte.
  • Voor een materiaalbestelling is het niet nodig om eerst langs te komen om kleuren uit te kiezen. Ik heb wel stellingen met panelen om een indruk van de kleurmogelijkheden te krijgen. Maar op een klein oppervlak ziet dat er toch altijd anders uit dan op een gehele muur, zeker bij de gemêleerde kleuren van Sienna Sasso.
  • Ik heb ook geen stalenboek, aangezien ik geen standaardproducten maak en geen standaardkleuren heb, zoals je dat hebt bij muurverf. Ik heb een enorme verzameling aan minerale pigmenten, waarmee ik maatwerk lever. Meestal krijg ik kleuraanduidingen op basis van sfeerbeelden die een klant mooi vindt. Als je dat ook wilt, maak ik een Pinterestbord aan, -verborgen, dus alleen zichtbaar voor jou en mij- waarin je je pins kunt voorzien van commentaar en nadere kleuraanduiding.
  • Bij een doe-het-zelf materiaalbestelling is assistentie op afstand (via telefoon, Whatsapp of mail) niet bij de materiaalprijs inbegrepen.
  • De handleiding biedt heel veel informatie, maar als je er toch niet uitkomt, zijn er oplossingen mogelijk waarbij ik je kom helpen, hands-on op de locatie waar je bezig bent.
  • Ik heb geen winkel; ik verhuur geen gereedschappen (spaan - kuip - polijstmachine) en verkoop geen materialen voor de voorbewerking, maar de handleiding beschrijft wat je moet doen bij verschillende ondergronden en wat je daarbij nodig hebt.
  • Daarbij kan ik uit eigen werkvoorraad meestal wel slijpattributen verstrekken, aangezien die moeilijk elders te verkrijgen zijn.
 3. Je wilt meewerken om kosten te besparen, of je wilt de techniek zelf leren.

  • Hands-on advies en assistentie op de bouwlocatie. Om kosten te besparen, of omdat je het gewoon leuk vindt, kan je meewerken. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen alleen voorbereidend (afplak)werk zelf te doen. Of je doet het merendeels zelf met de handleiding en waar het specialistisch wordt, kom ik je helpen.
  • privé workshop, voor als je de techniek - met mijn uitleg erbij- wilt leren en uitproberen op een grote proefplaat. Dat kan dan tegelijkertijd met het ophalen van de bestelling. De plaat kan je als schilderij mee naar huis meenemen. Bovendien kan je dan ook nog wat testen en nuanceren met de kleurkeuze. Ook je eigen schuurmachine of polijstmachine kan je testen. Ik zal van te voren een paar platen voorbereiden met de basismortel. De kosten zijn €150, en voor elke persoon extra 50€ (max. 4 personen). Incl. lunch.