Keukenachterwand

Sienna Sasso toegepast achter het fornuis, weerstaat al 10 jaar lang vet en kookdampen. Heerlijk weinig onderhoud; geen last van vuilvette tegelvoegen

Sienna Sasso goudaccent

Een gouden muur is te heftig, maar subtiele accentjes met goudpoeder geven een leuk effect

Sienna Sasso in een nis

Een nis wordt een eyecatcher als je het een pittig kleurtje durft te geven

Detail Sienna Sasso

Sienna Sasso is nooit saai. Je kan kleurtonen in elkaar laten overlopen, maar je kan ook -zoals hier- een unikleur nemen en de structuur laten variëren

Badderen in een zeegroene lagune

Met een blik op je muur waan je je zwemmend in de natuur... Niet praktisch denk je? Jawel hoor. Sienna Sasso weerstaat water en kalk net als tegels en is schimmelvrij.

1m2 badkamermuur

Je kijkt hier naar een stukje Sienna Sasso badachterwand van ongeveer 1m breed met een oude spantbalk in het zicht. Geen enkel plekje van de muur is saai. Telkens ondek je weer een ander detail.

Winkelinrichting

Sienna velours op de wand en Sienna Sasso op de schappen in dezelfde kleurtoon; een prachtige combinatie

Sienna Sasso landelijke kast

De kast maak je met een houten frame en gipsplaten, je stuct het met Sienna Sasso, en voilá een supermooie maatwerk vakkenkast

Sienna Sasso keukenplank

Een stoere betonnen zware jongen, zo lijkt het. Maar nee hoor, het is nauwelijks zwaarder dan de plank waar je overheen stuct.

Belettering

Laat je eigen logo op een uithangbord maken bij Kleurstuc.nl. Kies jouw kleur plus jouw lettertype en het wordt gegarandeerd uniek. Jouw naam of bedrijf valt meteen op.

Boerderij hal

Sienna Sasso op de vloer en de trap, Sienna Velours op de muur. Prachtige combinatie in kleur en natuurlijke materialen.

Sienna Sasso detail wild bruin

Laat de kunstenaar in je spreken en kies eens gewaagde kleuren. Het materiaal zelf bepaalt uiteindelijk het eindresultaat.

Sienna Sasso tafelblad

bestand tegen water vet en vuil en makkelijker in onderhoud dan een houten blad. Bepaal je kleur, structuur en afmeting en Kleurstuc.nl maakt een uniek tafelbad voor jou. Je oude tafel een opknapbeurt geven kan ook; stuc eroverheen!

Keukenachterwand grijs-omber

Een stoere industriele look in de keuken. Hier werd gekozen voor een unikleur. Zo lijkt het op betonstuc, maar materiaaltechnisch is het Sienna Sasso

Douche make over

Een metaformose zonder hakken en breken want Sienna Sasso gaat zó over de oude tegels heen. De oker tint maakt de uitstraling een stuk warmer en door subtiele kleurschakeringen en structuurverschillen wordt het nooit saai.

Zonnegoud achter de wastafel

Sienna Sasso kalkmarmer stucwerk in de kleur zonnegoud. Dit pigment doet hier met deze lichtinval zijn naam eer aan.

Hemelsblauw

Sienna Sasso in een frisse kleur blauw combineert mooi met het hout en de porceleinen waskom

Scandinavisch relaxed

De creatieve opdrachtgevers in dit project bedachten een fraaie oplossing voor een moeilijke hoek in de badkamer met half vrijstaand bad. Alle muren uitgevoerd met Sienna Sasso, betonstuc met plint op de vloer. Het witte Sienna Sasso is gepolijst, nét glanzend marmer.

Yves Klein douche

De opdracht in dit project was mooi poëtisch; maak een badkamer in de sfeer van Yves Klein met een diepe zinnenprikkelende ultramarijn blauwtint, een kleur waarin je je kan onderdompelen

Yves Klein wastafel

In samenwerking met de timmerman is deze wastafel gemaakt; het frame is van watervast multiplex bekleed met goede waterafdichting. Het steenachtige materiaal van Sienna Sasso geeft de wasbak een porceleinachtig uiterlijk.

Een blauw statement

Sienna Sasso leent zich uitstekend voor accentwanden. De bewoners van deze boerderij durfden een diepe blauwtint aan voor achter het bad.

Zeeblauwe vide

De vide in dit mooie modern verbouwde appartement heeft een omvang van maar liefst 40m2. De zeeblauwe kleur reikt tot aan de nok en is sfeerbepalend voor 2 verdiepingen. De uitdaging zat 'm erin de details van de Sienna Sasso spannend te laten zijn, maar wel ervoor te zorgen dat het vlak van 40m2 één geheel vormt.