Metallic betonstuc

Plint uit één stuk

Bij de plint tussen de muur en vloer kan een waterafstromend halfrond profiel worden aangebracht. Dat ziet er niet alleen chic uit, het is ook hygiënisch en praktisch

renovatie cafétafels

Betonstuc weerstaat regen en wind, dus ideaal voor toepassing buiten. De tafelbladen op dit caféterras waren in slechte staat, maar met hun nieuwe betonstucjasje staan ze er weer fris een paar seizoenen bij.

Betonlook in de wc/badkamer.

Industrieel betonlook en gezandstraalde glasblokken, een prachtige combinatie. De glasblokken filteren het buitenlicht en het beton maakt het stoer

Betonstuc in natte ruimtes

Betonstuc combineert goed met originele houten spanten. Moeilijke hoeken worden weggewerkt met stuc, terwijl het waterdicht blijft. En omdat het betonstuc van Kleurstuc.nl zo flexibel is krijg je geen scheuren op de naden.

Trendy muur; oud en hip

De originele muur uit 1880 mag gezien worden. Een deel van de muur heeft Betonstuc gekregen van Kleurstuc.nl, evenals het op maat getimmerde bankje. Daarachter RGB ledlicht dat van kleur verandert.

Portret achtergrond

Dit portret is gemaakt door topfotograaf Rob van Dam. De achtergrond wilde hij gemêleerd grijs hebben én moest oprolbaar zijn om mee te kunnen nemen. Dat is gelukt met Betonstuc op doek.

Kruk wordt solide bijzettafel

Betonstuc is niet alleen ideaal als aanrechtblad, je kan er ook salontafels van maken.

Betonnen aanrechtblad

Vind je je aanrechtblad niet mooi, maar is je budget beperkt? Betonstuc over het oude blad en over de tegels van de acherwand geven een compleet nieuwe look. En het is nog praktisch ook.

Salontafel van beton met houten zwenkwielen

Een stoere betonnen zware jongen, zo lijkt het. Maar nee hoor, het is nauwelijks zwaarder dan de plank waar je overheen stuct. De tafel kan je zo dik maken als je wilt.

Metallic betonstuc

Het betonstuc heeft een metaalglansafwerking meegekregen. Dit vormt een mooie tussenvorm tussen 2 producten van Kleurstuc.nl; het heeft de hardheid van Betonstuc en het bijzondere karakter van Sienna Sasso.

Halkast met metallic betonstuc

Keukenbovenkasten zijn ideaal als halkast. Je maakt er een frame omheen van spaanplaat en je stuct het met Metallic Betonstuc. Het ziet er exclusief uit, maar is verrassend goedkoop.

Zilverpot

een oude gebarsten pot krijgt een nieuwe look en waterdicht leven met Metallic Betonstuc. Extra apart effect krijg je als het ruig wordt opgebracht