De opzet en de mensen in het bedrijf

Kleurstuc.nl is begonnen als klein ambachtelijk eenmansbedrijf; ik ben eigenaar/oprichter, mijn naam is Elsbeth van de Laar. Mijn werkplaats, materiaalopslag en atelier bevinden zich aan huis. Mijn huis -een historisch pand in het centrum van Weesp- doet dienst als showroom. Hier kun je zien hoe het stucwerk zich in de praktijk houdt bij dagelijks gebruik in de badkamer, keuken, als tafelblad en allerlei andere meubelen.
Neem contact op via het contactformulier en maak een afspraak om langs te komen in Weesp. Je kunt de stucproducten bekijken, voelen en je kunt mij er alles over vragen. Indien gewenst maak ik tegen een kleine vergoeding een proefplaat van de kleuren die je wenst. En het zelf proberen in mijn werkplaats mag ook.

Al meer dan 10 jaar ben ik hiermee bezig. Destijds deed ik het naast mijn vorige loopbaan. Die loopbaan was in een geheel andere tak van sport; ik deed technisch projectmanagement geoinformatie in het waterbeheer. Dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Pas in de afgelopen paar jaar ben ik mij fulltime gaan bezig houden met het stucwerk. 1-9-15 is het bedrijf Kleurstuc.nl officieel van start gegaan.

Kleurstuc.nl kent 3 hoofdproducten. Twee daarvan hebben een artistieke voorvader; wijlen Paul Janssen. Hij was een begrip in Weesp. Hij was eigenaar van de Leemwinkel in de Slijkstraat. Ik heb met hem samengewerkt. In de afgelopen jaren heb ik de technische compositie van die 2 stuctypen doorontwikkeld tot nieuwe producten en een eigen betonlookproduct aan mijn assortiment toegevoegd.

Jan Willem van den Berg heeft zich bereid verklaard als bedrijfskundig adviseur op te treden. Hij heeft een vracht aan zakelijke ervaring. Ook hij heeft zijn hart verpand aan het artistieke stucwerk. Onze taakverdeling is duidelijk; ik ben producent en artistiek leider, de particuliere klantcontacten lopen vooral via mij. Jan Willem is bedrijfskundig adviseur en chief sales, de contacten met de grotere bedrijven, winkels, hotels en kantoren lopen hoofdzakelijk via hem.