Keukenachterwand

Sienna Sasso toegepast achter het fornuis, weerstaat al 10 jaar lang vet en kookdampen. Heerlijk weinig onderhoud; geen last van vuilvette tegelvoegen

Sienna Sasso goudaccent

Een gouden muur is te heftig, maar subtiele accentjes met goudpoeder geven een leuk effect

Sienna Sasso in een nis

Een nis wordt een eyecatcher als je het een pittig kleurtje durft te geven

Detail Sienna Sasso

Sienna Sasso is nooit saai. Je kan kleurtonen in elkaar laten overlopen, maar je kan ook -zoals hier- een unikleur nemen en de structuur laten variëren

Badderen in een zeegroene lagune

Met een blik op je muur waan je je zwemmend in de natuur... Niet praktisch denk je? Jawel hoor. Sienna Sasso weerstaat water en kalk net als tegels en is schimmelvrij.

Detail badkamermuur

de structuurverschillen en de kleurtonen die je kiest voor de Sienna Sasso maken je muur meer of minder wild

Winkelinrichting

Sienna velours op de wand en Sienna Sasso op de schappen in dezelfde kleurtoon; een prachtige combinatie

Sienna Sasso landelijke kast

De kast maak je met een houten frame en gipsplaten, je stuct het met Sienna Sasso, en voilá een supermooie maatwerk vakkenkast

Sienna Sasso keukenplank

Een stoere betonnen zware jongen, zo lijkt het. Maar nee hoor, het is nauwelijks zwaarder dan de plank waar je overheen stuct.

Belettering

Laat je eigen logo op een uithangbord maken bij Kleurstuc.nl. Kies jouw kleur plus jouw lettertype en het wordt gegarandeerd uniek. Jouw naam of bedrijf valt meteen op.

Boerderij hal

Sienna Sasso op de vloer en de trap, Sienna Velours op de muur. Prachtige combinatie in kleur en natuurlijke materialen.

Sienna Sasso detail wild bruin

Laat de kunstenaar in je spreken en kies eens gewaagde kleuren. Het materiaal zelf bepaalt uiteindelijk het eindresultaat.

Sienna Sasso tafelblad

bestand tegen water vet en vuil en makkelijker in onderhoud dan een houten blad. Bepaal je kleur, structuur en afmeting en Kleurstuc.nl maakt een uniek tafelbad voor jou. Je oude tafel een opknapbeurt geven kan ook; stuc eroverheen!

Keukenachterwand grijs-omber

Een stoere industriele look in de keuken. Een metaformose zonder hakken en breken want Sienna Sasso gaat zó over de oude tegels heen.